Olympic Brewery Headquarters
  • Olympic-Brewery-SA-New-Interactive-Work-Spaces-in-Kifisia
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 2
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 3
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 4
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 5
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 6
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 7
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 8
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 9
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 10
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 11
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 12
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 13
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 14
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 15
  • Olympic Brewery SA New Interactive Work Spaces in Kifisia 16

Olympic Brewery Headquarters

 

Client: Olympic Brewery Α.Ε.
Area: 1.300 sq.m.
Location & Year: Kifisia, 2015
Photo Credits: Konstantinos Kontos
Tags: interactive spaces, business spaces, company offices, office complex design

 

Modern workplaces are required to cover multiple activities, such as places for meetings, education, rest, entertainment, inspiration, or sports. They are ultimately a creative microcosm in which the employee feels part of a vibrant team. New technologies are making a significant contribution to consolidating such collaborative climates.

Olympic Brewery has invested in the idea of a “digital heart” through which all its employees interact. In the center of the first level, centered on the operation of a large bar, a multipurpose space was designed where meetings, training seminars product demonstrations, etc., are held. A large video wall is the main means of interaction.

The project’s architects, in collaboration with the Digital Media Design Laboratory of the School of Architecture of the Technical University of Crete, developed an innovative application for the exchange of multimedia content in the form of an internal social network, adapted to the needs and philosophy of the company. Employees have the ability to upload photos, videos, information, etc., from their computers and mobile phones and interact with other parts of the company.

The working spaces are as single as possible, except for the management offices and some meeting spaces on the second level , with an area of 656m2.